De make-up ervaring die de beste versie van jezelf faciliteert

Over Lycogel

Welkom in de wereld van Lycogel. In dit unieke product gaat dekking samen met verbetering van de huid. Dit samenspel is in geen enkel ander product zó effectief terug te vinden! We zeggen daarom weleens dat Lycogel op dit gebied op eenzame hoogte staat. Ontdek in jouw praktijk hoe kleurcosmetica en huidverbetering worden gecombineerd in één product. Lycogel is geschikt als kleurcosmetica na jouw behandelingen én als thuisproduct voor je cliënt!

Profiteer bij elke look van het unieke LYCO-complex

Lichte dekking, camouflage, een bescheiden concealer of enkel hydratatie: met Lycogel kan het allemaal. Elk Lycogel product is voorzien van het unieke LYCO-complex. Deze technologie zorgt dat de huid wordt voorzien van zuurstof, hydratatie en voedingsstoffen. De huid wordt dus actief verzorgd en herstelt aanzienlijk sneller na een huidbehandeling. Bovendien sluiten de producten de huid met het LYCO-complex niet af, maar laten ze haar juist ademen.

Voor wie is Lycogel?

Het LYCO-complex is geschikt voor elk huidtype, van droog tot vet. Zelfs de meest gevoelige huid wordt beschermd en verzorgd door Lycogel. Er is voor elke gelegenheid een Lycogel product: van de Lycogel Tint voor dagelijkse dekking, tot Lycogel Camouflage na een cosmetische behandeling. De producten van Lycogel passen bij een huidspecialist die haar cliënten de beste camouflerende producten wil bieden. Lycogel is geschikt voor in je praktijk én als verkoopproduct voor thuisgebruik.

Belofte

Lycogel krijgt er elke dag nieuwe liefhebbers bij: Lycogel Lovers! Ze zijn loyaal voor het leven. De producten van Lycogel laten de beste versie van je eigen huid zien en blijven de hele dag zitten. Daarbij geeft Lycogel een stralend, natuurlijk resultaat: ook bij een zwaardere dekking. Bij elk product beloven we dat een kleine hoeveelheid al voldoende is.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met Renate op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl