Onze merken

Voor echte vakfanaten

  • Buitengewoon goed resultaat
  • Tevreden cliënten
  • Oplossingen voor elk huidtype

Onze merken

Herstel met de échte stamcel

Met haar echte stamceltechnologie staat Calecim® aan de absolute top van de huidverbetering. Geen enkel ander merk is zover met stamceltechnologie als Calecim®. Het is een merk voor pioniers die het maximale resultaat voor de huid willen – en het liefst nog meer. Producten waaronder het Calecim® Professional Serum zijn ontwikkeld voor behandelingen in jouw salon en thuisgebruik.

Meer informatie over Calecim®

Gerichte oplossingen voor elk huidtype

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging! Sinds 1999 ontwikkelt Dermaquest de meest verfijnde huidproducten voor professionele behandelingen en thuisgebruik. Onderscheidend is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, zoals vitaminen, peptiden en plantenstamcellen. Dermaquest huidverbetering bevat deze werkzame stoffen in de hoogst aanbevolen concentraties.

Meer informatie over Dermaquest

De make-up ervaring die de beste versie van jezelf faciliteert

Welkom in de wereld van Lycogel. In dit unieke product gaat dekking samen met verbetering van de huid. Dit samenspel is in geen enkel ander product zó effectief terug te vinden! We zeggen daarom weleens dat Lycogel op dit gebied op eenzame hoogte staat. Ontdek in jouw praktijk hoe kleurcosmetica en huidverbetering worden gecombineerd in één product. Lycogel is geschikt als kleurcosmetica na jouw behandelingen én als thuisproduct voor je cliënt!

Meer informatie over Lycogel

Betaalbaar resultaat

Huidverbetering met Tebiskin® is zeer geschikt als dagelijkse basis voor jouw cliënten. Het merk omvat betaalbare producten voor behandeling en thuisgebruik. Uniek aan Tebiskin® is de wetenschappelijke benadering voor het beste huidresultaat: onderzoek op celniveau. In de praktijk biedt deze compacte lijn daadkrachtige oplossingen voor alle huidtypes.

Meer informatie over Tebiskin

Iedereen heeft een reden om te rollen

De gepatenteerde MTS Roller biedt één van de meest effectieve microneedling huidbehandelingen voor in jouw salon en thuisgebruik. De MTS Roller verbetert de huidconditie aanzienlijk en zorgt dat werkstoffen uit producten bijzonder goed door de huid worden opgenomen. De MTS Roller beschadigt de huid niet en is volledig veilig.

Meer informatie over MTS Roller

Een aantal lagen
dieper

Enerpeel® is een compacte medische peelinglijn met een medische CE en een unieke, gepatenteerde aflevertechnologie. Het resultaat na de behandeling is van een verrassend hoog niveau. Een unieke ervaring voor je cliënt, met minimale huidirritatie. Enerpeel® is ontwikkeld door dezelfde producent als die van de wetenschappelijk onderbouwde Tebiskin®-productlijn.

Meer informatie over Enerpeel

Unieke en gepatenteerde 3-in-1 multilevel stimulatie

De Groeifactor Facial van Dermafrac geeft direct na behandeling het WOW-effect. Dit unieke resultaat wordt bereikt met de 3-in-1 multilevel stimulatie, die inwerkt op meerdere huidlagen. Daarmee is de Dermafrac Groeifactor Facial de eerste micronaald techniek die onder vacuüm een groeifactor serum actief de huid insluist.

Meer informatie over Dermafrac

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met Renate op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl