Herstel met de échte stamcel

Over Calecim®

Met haar echte stamceltechnologie staat Calecim® aan de absolute top van de huidverbetering. Geen enkel ander merk is zover met stamceltechnologie als Calecim®. Het is een merk voor pioniers die het maximale resultaat voor de huid willen – en het liefst nog meer. Producten waaronder het Calecim® Professional Serum zijn ontwikkeld voor behandelingen in jouw salon en thuisgebruik.

Unieke stamceltechnologie

Calecim® bevat een hoge concentratie van het stamcelextract Rejuvenating Conditioned Media. Met dit stamcelextract herstelt de huid snel van invloeden door externe factoren zoals zonlicht, stress en voeding. Stamcellen in je huid bevatten namelijk zogeheten ‘boodschappertjes’ die huidvernieuwende processen in gang zetten. Het functioneren van stamcellen in de huid neemt echter af naarmate je ouder wordt. Daarom is het superieure Rejuvenating Conditioned Media stamcelextract zo’n grote doorbraak: het bevat duizenden boodschappertjes om de cel vernieuwing van de huid te resetten. Het resultaat is dat tekenen van irritatie, droogheid en huidveroudering verrassend snel afnemen.

Voor wie is Calecim®?

Calecim® past bij de ervaren huidspecialist die nóg betere behandelingsresultaten wil halen. Combineer Calecim® met bijvoorbeeld microdermabrasie, laser of IPL om jouw behandelingen naar een hoger level te tillen. Daarnaast is Calecim® geschikt voor thuisgebruik: de producten geven al jouw behandelresultaten een aanzienlijke boost. Calecim® is effectief voor alle huidtypes. In het bijzonder is het merk geschikt voor cliënten met een geïrriteerde, droge of verouderende huid.

Belofte

Het resultaat van Calecim® is al na enkele dagen zichtbaar op de huid van je cliënt. Problemen zoals roodheid en irritatie nemen zichtbaar af. Daarbij krijgt de huid haar veerkracht weer terug en straalt ze een gezonde gloed uit. Je cliënt kan producten zoals het Calecim® Professional Serum probleemloos gebruiken in de huidige verzorgingsroutine. In jouw praktijk combineer je Calecim® doeltreffend met microneedling of een andere behandeling.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl