Iedereen heeft een reden om te rollen

Over MTS Roller

De gepatenteerde MTS Roller biedt één van de meest effectieve microneedling huidbehandelingen voor in jouw salon en thuisgebruik. De MTS Roller verbetert de huidconditie aanzienlijk en zorgt dat werkstoffen uit producten bijzonder goed door de huid worden opgenomen. De MTS Roller beschadigt de huid niet en is volledig veilig.

Dit doet de MTS Roller voor de huid

De MTS Roller is een type 1 FDA geregistreerd microneedling apparaat voor therapie in jouw salon en thuis. De MTS Roller creëert kleine kanaaltjes in de bovenste laag van de opperhuid. In de eerste plaats bevorderen deze kanaaltjes cel vernieuwing voor een gezonde, stevige huid. Daarnaast worden werkstoffen uit huidproducten tot wel 1000 keer beter opgenomen. Het resultaat is spectaculair: de huid is merkbaar steviger en krijgt haar gezonde gloed terug. Bestel de MTS Roller bij Derm-appeal voor salongebruik (0,5 mm naaldjes) of thuisgebruik door je cliënt (0,2 of 0,3 mm naaldjes).

Voor wie is de MTS Roller?

Een microneedling behandeling met de MTS Roller is geschikt voor elk huidtype. Zelfs de dunne of gevoelige huid heeft baat bij een behandeling met de MTS Roller. De roller past bij een innovatieve huidspecialist die haar cliënten een topbehandeling wil bieden op het gebied van microneedling. De MTS Roller is ook geschikt voor de specialist die haar cliënten de mogelijkheid tot zelfbehandeling wil geven. Ideaal voor cliënten die thuis aan de slag willen en voor cliënten die (tijdelijk) niet in staat zijn om jouw praktijk te bezoeken.

Belofte

Gebruik van de MTS Roller zorgt voor een sterk verbeterde opname van werkstoffen uit huidproducten. Het resultaat is een verrassend snelle én zichtbare verbetering van de huid. Omdat de MTS Roller daarnaast cel vernieuwing stimuleert, wordt de huid zichtbaar steviger. Pigmentvlekken, littekens en fijne lijntjes verminderen. De huid is volledig hersteld na circa 3 dagen. Therapie met de MTS Roller kan oneindig herhaald worden.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl