Gerichte oplossingen voor elk huidtype

Over Dermaquest

Welkom in de wereld van de ongeëvenaarde huidverzorging! Sinds 1999 ontwikkelt Dermaquest de meest verfijnde huidproducten voor professionele behandelingen en thuisgebruik. Onderscheidend is het gebruik van hoogwaardige ingrediënten, zoals vitaminen, peptiden en plantenstamcellen. Dermaquest huidverbetering bevat deze werkzame stoffen in de hoogst aanbevolen concentraties.

Technologie en ingrediënten

Dermaquest wordt ook wel de toekomst van de huidverbetering genoemd. Als één van de weinige merken is Dermaquest erin geslaagd om stamceltechnologie succesvol in haar producten te implementeren. In combinatie met de unieke Dermaquest lagentechnologie zijn de resultaten verbluffend. Daarnaast loopt Dermaquest voorop met het gebruik van andere krachtige ingrediënten: hoge concentraties peptiden en vitaminen zorgen voor een duidelijk zichtbare huidverbetering.

Voor wie is Dermaquest?

Dermaquest past bij de huidspecialist die het allerbeste resultaat wil bereiken met haar behandelingen en daarna. Kies uit verschillende categorieën en vind de huidverbetering die het beste past bij jouw cliënten. Producten voor onder meer de gevoelige huid, de oudere huid, acne en pigmentvlekken zorgen dat er voor elke cliënt een oplossing op maat is. Daarnaast biedt Dermaquest enkele luxe lijnen voor specialisten en cliënten die de absolute top willen verkennen.

Belofte

Dermaquest producten bevatten bijzonder hoge concentraties werkzame stoffen. Dit zien je cliënten snel terug na jouw behandeling. Het resultaat op de huid is ongekend en wordt al snel zichtbaar! De producten voor thuisgebruik gaan nog een stap verder door voor een langdurig resultaat te zorgen. Want dat is waar Dermaquest voor staat: een gezonde huid creëren én behouden!

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl