Unieke en gepatenteerde 3-in-1 multilevel stimulatie

Over Dermafrac

De Groeifactor Facial van Dermafrac geeft direct na behandeling het WOW-effect. Dit unieke resultaat wordt bereikt met de 3-in-1 multilevel stimulatie, die inwerkt op meerdere huidlagen. Daarmee is de Dermafrac Groeifactor Facial de eerste micronaald techniek die onder vacuüm een groeifactor serum actief de huid insluist.

Wat is de Dermafrac Groeifactor Facial?

De Groeifactor Facial technologie van Dermafrac gaat veel verder dan microneedling alleen. Het is een 3-in-1 multilevel stimulatie die Vacuüm, Needling en het Groeifactor Serum omvat. De unieke Groeifactor Facial techniek maakt het mogelijk om een breed scala aan huidindicaties als nooit tevoren van binnenuit aan te pakken. Daarbij verbetert de Groeifactor Facial technologie de algehele conditie van de huid en vermindert ze het verschijnen van fijne lijntjes.

Voor wie is Dermafrac Groeifactor Facial?

Dermafrac Groeifactor Facial past bij de ervaren huidspecialist die een innovatieve techniek wil inzetten om haar cliënten te verrassen met mooie resultaten. Dermafrac kan daarbij veilig gebruikt worden door andere medewerkers uit je praktijk. Groeifactor Facial is ook geschikt voor de specialist die de voorkeur geeft aan een pijnloze premium behandeling zonder het intensieve deel van de pen techniek. Met het compacte formaat vervoer je Dermafrac makkelijk in een draagtas.

Belofte

Het resultaat van Dermafrac Groeifactor Facial blijft cliënten positief verrassen. Je zult zelf ervaren hoe snel het effect na jouw Dermafrac behandeling zichtbaar is. De huid van je cliënt krijgt een echte opleving: gezond en stralend. Dermafrac Groeifactor Facial is geschikt voor elk huidtype en irriteert niet. Herstel na de behandeling is dus niet nodig.

Nieuwsgierig?

Ons support team beantwoordt graag al je vragen

Neem contact met ons op
Bel of WhatsApp ons op +31 (0)35 52 30 090

Overtref de verwachting

Passen onze merken bij jouw praktijk?

Bel of WhatsApp snel met ons op +31 (0)35 52 30 090 voor meer informatie! Of mail: klant@dermappeal.nl